„Expoziţia 2012” – A.O. „Avîntul”

Asociaţia Obştească „Avîntul” organizează pe data de 13 mai  2012 ora 18.00 „Expozitia 2012”, eveniment ce face parte din cadrul proiectului aflat la etapa finală de implementare „Tineri independenţi pentru o societate deschisă”, pe stadionul comunei Sarata Galbena. În cadrul expoziţiei vor fi expuse lucrările confecţionate de tinerii exinstituţionalizaţi, beneficiari ai proiectului la atelierele de ”Ceramică” și ”Confecţie”.

Acest proiect este parte componentă a iniţiativei de micro-regrantare din cadrul proiectului regional ”Consolidarea capacităţilor organizaţiilor non-guvernamentale şi Administraţiilor Locale din Moldova şi Ucraina in vederea promovării incluziunii sociale a tinerilor ex-instituţionalizati”, cu numărul de referinţă EuropeAid/127763/C/ACT/TPS, implementat de Asociaţia Amici dei Bambini, Moldova in parteneriat cu Alianţa ONG-urilor Active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei (APSCF), cu suportul financiar al Uniunii Europene.

Totodată, evenimentul se desfășoară în cadrul Festivalului Internaţional de dansuri populare „Şapte etnii la Marea Neagră” la care comuna Sărata Galbenă face parte.

Telefon de contact: 026950478; 060205728, e-mail: avintul_sarata@mail.ru 

Persoana de contact: Scripnic Vera.