Servicii de consultanță în advocacy și comunicare

Unul din domeniile de activitate și pledoarie al APSCF este educația de calitate.  Rolul societății civile în pledoarie pentru educație incluzivă și de calitate este esențial. Cu sprijinul organizațiilor societății civile și al partenerilor de dezvoltare, a fost posibilă îmbunătățirea politicilor, furnizarea de sprijin pentru profesioniștii din domeniul educațional, abilitarea copiilor pentru a vorbi despre problemele cu care se confruntă, multe dintre ele fiind legate de mediul școlar. Există, însă, încă multe de realizat pentru a îmbunătăți dialogul de politici și comunicarea cu factorii de decizie. OSC-urile necesită a fi consolidate și unite în pledoaria pentru cauze comune pentru a asigura o voce mai puternică.

APSCF își propune să creeze oportunități pentru implicarea în dialogul cu autoritățile și stabilirea priorităților principale în ceea ce privește educația de calitate, prin implementarea proiectului „Împreună pentru educație de calitate”, cu suportul financiar oferit de Liechtenstein Development Service (LED).

În acest context, APSCF contractează o consultanță care să ofere suportul tehnic în elaborarea în mod participativ a unui plan de pledoarie și comunicare în domeniul educației, bazat pe prioritățile selectate și definitivate cu echipa proiectului și participanții implicați în proces.

Detaliile despre termenii consultanței găsiți aici. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 octombrie 2020, ora 18:00. Dosarele vor fi trimise prin e-mail la adresa coordonator@aliantacf.md cu indicare la tema mesajului „Oferta servicii de consultanță-advocacy”.