Concurs de selectare a unui expert național capabil să ofere suport în evaluarea sistemului municipal de protecție a copilului

Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) organizează un concurs de selectare a unui expert național în cadrul proiectului „Evaluarea eficienței și eficacității Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului din municipiului Chișinău”, implementat de către APSCF în cooperare cu Primăria Municipiului Chișinău și în parteneriat cu UNICEF Moldova. Expertul identificat va trebui să ofere suport unui consultant internațional în realizarea, până la sfârșitul lunii decembrie 2018, a unei evaluări cuprinzătoare a eficienței și eficacității Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului (DMPDC).

OBIECTIVELE CONSULTANȚEI

Consultantul selectat, sub îndrumarea consultantului internațional și în strânsă coordonare cu APSCF, va evalua rapoartele financiare ale DMPDC, va oferi o analiză a eficienței costurilor a bugetului, va oferi o perspectivă asupra procesului de planificare bugetară și a instrumentelor utilizate pentru scopurile de planificare, etc., și oferi orice alt sprijin necesar.

Perioada de implementare a consultanței este August – Decembrie 2018, iar data limită de prezentare a ofertelor – 05.10.2018 (termen extins).

Descarcă termenii de referință ai consultanței în limba engleză AICI.

Ofertele vor fi trimise prin e-mail la office@aliantacf.md cu indicare la tematica mesajului ”Offer evaluation of DMPDC: national consultant”. Ofertele incomplete nu vor fi considerate pentru evaluare.

APSCF își rezervă dreptul de a solicita concretizări sau de a respinge propunerile fără a da explicații ofertanților.