Training despre comunicarea în mediul nonguvernamental organizat pentru membrii APSCF

În perioada 19-21 octombrie 2017, APSCF a desfășurat training-ul “Gestionarea și promovarea organizației prin utilizarea tehnicilor și instrumentelor de comunicare”, facilitat de Corina Pintea, formator acreditat ANC România, și Elena Herlea, specialist în comunicare vizuală. Scopul acestui eveniment a fost de a consolida capacitățile organizațiilor membre ale APSCF în ceea ce privește tehnicile de comunicare organizațională și importanța acesteia în promovarea imaginii unei organizații. 

În cadrul celor trei zile de training au fost organizate sesiuni interactive de lucru, prezentări și schimb de experiențe. Printre temele abordate s-au numărat: particularitățile comunicării în mediul nonguvernamental, creativitatea în comunicare și poveștile – storytelling-ul ca metodă practică de abordare a comunicării într-o manieră inedită, storytelling-ul și politicile publice – cum pot influența poveștile pe care le spunem promovarea unor politici publice de succes.

Training-ul a fost organizat în cadrul proiectului Dinamizarea Procesului de Educație Incluzivă în Republica Moldova finanțat de Global Campaign for Education prin intermediul Arab Campaign for Education for All.