REMINDER // Adunarea anuală generală a APSCF, 2015

AO ”Alianța ONGurilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei” (APSCF), cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al României prin intermediul ChildPact și FONPC România și cu asistența UNICEF Moldova, își va desfășura tradiționala Adunare Generală anuală care va avea loc la data de 16 iunie 2015, în incinta Centrului European de Training „FIDES”, (str. Muşatinilor 1/3, mun. Chişinău) cu începere de la ora 9:30.

Agenda Adunării Generale include subiecte legate de activitatea APSCF, discutarea și adoptarea noilor amendamente la Statut, alegerea Preşedintelui, discuții asupra obiectivelor de viitor și a politicii de protecție a copilului, precum și prezentarea și discutarea rezultatelor testării „Indexului de Protecție a Copilului” în Republica Moldova.

„Indexul pentru Protecția Copilului” este un instrument independent de măsurare a reformelor din domeniul protecției copilului din Republica Moldova, bazat pe drepturile prevăzute în Convenția Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Prezentarea va fi centrată pe rezultatele din Republica Moldova, comparate cu cele obținute în România, Georgia, Serbia și Bulgaria.

Vă invităm să urmăriți pagina web http://aliantacf.md unde vor fi publicate toate proiectele de documente puse în discuție.