Invitație conferință de presă: Educația pentru TOȚI – concluzii și recomandări

Alianţa ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei (APSCF) invită reprezentanții mass-media la Conferința de presă care încheie activităţile dedicate „Săptămânii Globale pentru Acțiune 2015”  în Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc VINERI, 29 MAI, cu începere de la ora 10:00, Liceul Pro Succes.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Ministerului Educației și specialiști din domeniul educației incluzive care vor face o  trecere în revistă a realizărilor obiectivelor EDUCAȚIEI pentru TOȚI în țara noastră, dar vor veni  și  cu recomandări pentru perioada post 2015.

De asemenea, în cadrul conferinței vor fi prezentate 6 experiențe educaționale personale ale unor adolescenți născuți  în anul 2000.

În Republica Moldova, Săptămâna Globală pentru Acțiune are loc pentru al  doilea an consecutiv. În această perioadă, ONG-urile de profil din  peste 100 de țări, organizează diverse evenimente menite  să atragă atenția guvernelor și cetățenilor pe care acestea îi reprezintă pentru a  SUSȚINE accesul TUTUROR COPIILOR la educație de calitate.

Evenimentul va avea loc în incinta liceului teoretic Pro Succes, după careul de ultimul sunet. Careul de ultimul sunet va începe la ora 8:30. Adresa liceului este: or. Chișinău, str.  Aşhabad 129. Pentru informaţii suplimentare contactaţi: Daniela David 069036468, incluziune.moldova@gmail.com