Festivalul Internațional „Civic Fest 2014: Moldova pentru cetăţeni”

A doua ediţie a Festivalului Internaţional ”CIVIC FEST: Moldova pentru cetățeni” va reuni, pentru trei zile, la Chişinău oameni, proiecte şi parteneri din Republica Moldova şi Uniunea Europeană într-un dialog civic, schimb de bune practici şi proiecte inovatoare – toate în beneficiul cetăţenilor!

Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 septembrie 2014, între orele 09.00 și 18:00, în incinta Muzeului Național de Artă din Chișinău, str. 31 august 1989, nr. 115.

Festivalului Internațional „Civic Fest 2014: Moldova pentru cetăţeni” este un eveniment organizat de Fundaţia Est-Europeană cu suportul Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (SIDA) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA, Fundația Friedrich Ebert în Moldova și Institutul Național Democratic (NDI) al SUA în Moldova.
Civic Fest aduce în scenă cele mai reuşite proiecte ale societăţii civile, atât din Uniunea Europeană, cât şi din Republica Moldova, care au câștigat recunoaștere internațională și pot servi drept modele de bune practici în diferite domenii: antreprenoriat și integrare socială, dezvoltare comunitară și incluziune socială, transformări socio-culturale și responsabilitate socială.
Evenimentul va cuprinde trei zile tematice:
(1) Moldova – spre un viitor mai bun și mai prosper;
(2) Consolidarea civică a Moldovei – vrem o generație activă și responsabilă;
(3) Consolidarea economică a Moldovei – o economie prosperă și sustenabilă.
În același timp, în premieră, la această ediție va fi anunțată în cadrul Civic Fest o colectare de fonduri pentru organizarea evenimentului Gala Educației Incluzive. Strângerea de fonduri se va face inclusiv prin intermediul biletelor vândute la concertele și spectacolele preconizate. Pe 24 septembrie se va desfășura un concert cu implicarea interpreților autohtoni care au participat  în anii precedenți la Eurovision, concertul se va desfășura în incinta Teatrului Eugen Ionescu, iar pe 26 septembrie vă invităm la un spectacol teatral în incinta Teatrului Ginta Latina. Prețul biletelor variază între 80-120 lei.
Astfel Vă invităm să participați la toate activitățile pe care le-au pregătit organizatorii Civic Fest, precum și să contribuim la susținerea cauzei comune – strângerea de fonduri pentru organizarea Galei Educatiei Incluzive.
La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de stat, administraţiei publice centrale și locale, sectorului de afaceri, societății civile, comunității internaționale și diplomatice, experți independenți și mass-media.
Accesând urmatorul link: http://civicfest.md/ro/archives/259  puteți vedea ProgramulFestivalului Internațional ”Civic Fest 2014”