Discuţii asupra politicilor publice axate pe protecţia copilului şi familiei – APSCF

COMUNICAT DE PRESĂ – 29.05.2012

În data de 30 mai 2012, ora 14.00, în incinta Centrului FIDES (or.Chişinău, str.Muşatinilor 1/3), APSCF – Alianţa ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei organizează un şir de discuţii asupra politicilor publice axate pe protecţia copilului şi familiei. Participanţii la acest eveniment sunt reprezentanţii ONG-urilor membre ale APSCF care pe parcursul lunilor martie şi aprilie 2012 au beneficiat de un curs de cca 4 module de instruire în politici publice.

Vom avea onoarea să avem prezenţi la eveniment figuri remarcabile ca Dna Liliana Palihovici (Parlamentul RM) şi Dna Alexandra Yuster (UNICEF Moldova). Evenimentul va fi moderat de Preşedintele APSCF, Dna Mariana Ianachevici.

Discuţiile vor fi axate pe tematici ca: politici publice de protecţie a copilului la nivel local, responsabilitatea aleşilor locali în organizarea ciclului de politici publice, participarea copiilor, şi altele înaintate la moment de către participanţi. Evenimentul se va incheia cu înmînarea certificatelor de participare şi implicare activă la cursul de politici publice organizat de către APSCF.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectul „Participarea activă şi responsabilă a ONG-urilor din domeniul protecţiei copilului şi familiei în elaborarea politicilor publice”, finanţat de UNICEF Moldova şi implimentat de către Alianţa ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei – APSCF.

Pentru mai multe detalii contactaţi Secretariatul APSCF:

Tel./fax: (022) 26 06 27

Tel.: (022) 26 06 28

E-mail: office@aliantacf.md, press-officer@aliantacf.md

Web: www.aliantacf.md

Facebook: http://www.facebook.com/apscf