Pentru Voi, Copiii Lumii!

CONCERT DE BINEFACERE – Ediția a III

…Li s-a dat viată, dar au fost abandonați și izolați, lipsiți prin abuz de dreptul la o familie, într-un cuvânt – instituționalizați. “Copii ai Lumii” sunt și ei, dar nu întotdeauna sunt acceptați de noi. Îi vedem altfel doar pentru că soarta nu a fost tocmai darnică cu ei și nici nu le-a oferit șansa să trăiască într-o familie, să simtă căldura părintească, să se bucure de clipele efemere ale copilăriei, alături de mama și tata, să meargă în clasa I, strângând mâna caldă și sigură a părinților.

Ei – copii instituționalizați, înspăimântați de nesiguranța zilei de mâine, pășesc în viitor cu speranța să regăsească înțelegerea, căldura și dragostea care le-a lipsit până acum. Doar noi suntem în stare să schimbăm destinul acestor copii prin acceptare, susținere și încurajare, readucând, astfel, zâmbetul pe fețele lor.

În acest sens, Asociația “Amici dei Bambini” Modova, prezentă în țară de mai bine de 10 ani cu diverse activități sociale în domeniul protecției drepturilor copiilor în Republica Moldova, organizează la 1 decembrie 2010, orele 18.00, în incinta Filarmonicii de Stat „Serghei Lunchevici”, concertul de binefacere cu genericul: “Pentru Voi, Copiii Lumii!”

Pentru ei vor evolua pe aceeași scenă interpreții:

Anatol Mîrzencu, Geta Burlacu

Ana Barbu, Adrian Ursu, Victoria Lungu

Adriana Ochișanu, Alexandru Vdovicenco, Andrei Ștefaneț

Aurel Chirtoaca, Ruslan Stribițchi, Natalia Gorbatenco

Alexandru Cibotaru, Lavinia Rusu,

Dimitrie Pavlinciuc, Diana Brescan

Viorel Braga, Anastasia Sorocan!

Regizorul Concertului: Leonid Țaranu

Ținem să menționăm că toate mijloacele financiare acumulate în urma desfășurării acestui eveniment, vor fi destinate susținerii unui grup de copii ex–instituționalizati, la fel cum s-a întâmplat în urma Concertului omonim din noiembrie 2008, când s-a adunat suma de 24.000 lei, și a ediției din noiembrie 2009, când au fost colectați 17.000 lei, suma care, ulterior a fost investită în înmatricularea lor la studii.

Vino și tu, pentru ei – pentru copiii lumii în care trăiești!

Biletele pot fi procurate la Casele Filarmonicii de Stat precum și la Sediul Asociației Amici dei Bambini, Filiala din Moldova: str. Constantin Stere Nr.1, tel: 022 23 21 12; 23 78 56.