Adunarea Generală APSCF 2019

La începutul lunii decembrie, organizațiile membre APSCF s-au întâlnit în cadrul Adunării Generale. Evenimentul a debutat cu prezentarea de către Secretarul General APSCF, Carolina Buzdugan a prezentat Raportul de activitate și cel financiar pentru anul 2019, care ulterior a fost aprobat de membrii APSCF. 

În cadrul Adunării Generale au fost prezentați noii membri, care au aderat la APSCF pe parcursul anului 2019 și au fost înmânate certificatele de membru pentru:

  • A.O Centrul de Intervenție Precoce  “Voinicel” din or. Chișinău;
  • A.O. “AUTISM HOPE” din or. Bălți;
  • A.O. „Change for a better life” din or. Căușeni.

De asemenea, în cadrul Adunării Generale a avut loc alegerea Președintelui, ocazionată de expirarea mandatului președintelui pentru perioada 2018-2019. În rezultatul alegerilor, dna Liliana Rotaru a fost aleasă în calitate de Președinta APSCF pentru mandatul 2020-2021. 

Echipa CIDDC a moderat cele 2 sesiuni ”Implicarea copiilor în procesul decizional la nivel individual sau de grup, în cadrul organizațiilor membre APSCF” și ”Provocări și soluții privind implicarea copiilor în procesul decizional la nivel individual sau de grup, în cadrul organizațiilor membre APSCF.