Adunarea anuală generală a APSCF, 2015

AO ”Alianța ONGurilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei” (APSCF), cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al României prin intermediul ChildPact și FONPC România și cu asistența UNICEF Moldova, își va desfășura tradiționala Adunare Generală anuală care va avea loc la data de 16 iunie 2015, în incinta Centrului European de Training „FIDES”, (str. Muşatinilor 1/3, mun. Chişinău) cu începere de la ora 9:30.

Agenda Adunării Generale include subiecte legate de activitatea APSCF, discutarea și adoptarea noilor amendamente la Statut, alegerea Preşedintelui, discuții asupra obiectivelor de viitor și a politicii de protecție a copilului, precum și prezentarea și discutarea rezultatelor testării Indexului de Protecție a Copilului în Republica Moldova.

Vă invităm să urmăriți pagina web http://aliantacf.md unde vor fi publicate toate proiectele de documente puse în discuție. La fel, încurajăm toți membrii să propună până în data de 05 iunie 2015 pe adresa de e-mail office@aliatacf.md candidați pentru poziția de Președinte al APSCF.

Mai jos, descărcați AGENDA AG.