Dezbateri publice – implicare membri APSCF!

Stimați membri ai APSCF,

am fost sesizați recent de către echipa de la CNPAC despre documentul anexat, care este o inițiativă a Parlamentului RM care își dorește să protejeze copiii de impactul negativ al informațiilor publice. Pornind de la comentariile Dumneavoastră despre problema accesului (în special via TV și internet) copiilor la informații care nu corespund vârstei și care, uneori sunt chiar nocive lor, Vă îndemnăm să ne informați cât de repede posibil despre interesul de a participa la eventuale dezbateri publice.

Vă informam, la fel, că o scrisoare din partea CC APSCF, despre necesitatea discutării în public a proiectului de document este în proces de elaborare și va fi trimisă în cel mai scurt timp Parlamentului RM.

Dacă sunteți în imposibilitatea de a participa la discuții, Vă rugăm să ne trimiteți la Secretariat comentariile sau propunerile de ajustare a documentului, dacă considerați necesar.

Dacă doriți să participați direct la dezbateri, Vă rugăm să ne trimiteți repede datele de contact ale persoanei delegate, pentru a o ține la curent cu evenimentul. Menționam că banii pentru deplasare (costul călătoriei tur-retur la și de la Chișinau) vor fi asigurați (doar la prezentarea biletului) de către APSCF.

Pentru contact:

Secretariatul APSCF
Tel/fax: (022) 26 06 27, (022) 26 06 28

E-mail: press-officer@aliantacf.md, office@aliantacf.md

Web-page: www.aliantacf.md, www.facebook.com/apscf

sau

CNPAC
Tel: (+373 22) 75-88-06, 75-67-87

Email: office@cnpac.org.md , ajutauncopil@cnpac.org.md

Web-page: www.cnpac.org.md